sjökort.jpg

Tillgängligheten till BBK

BBK ökar tillgängligheten för sina medlemmar med ytterligare ett telefonnummer under driftens öppettider, nu kan du ringa både på 08-767 99 86 och 08-767 95 74

Ordföranden har ordet

Hej alla BBK:are

Så kom den då, våren, och med den våra kära bestyr med båtarna.

Klubbkväll 22 mars skärgårdspärlor

33 medlemmar kom, träffade, minglade åt ärt och gulasch-soppa samt lyssnade till Per Drougge och Inger Landström som presenterade ett 30 tal tips om skärgårdspärlor som ni medlemmar skickat in.

lokholmskobbarna

Det blev allt från Lidingö båtklubbars egna ö Ekskäret via Hävringe till Bornholm.

skotskar

Trevliga diskussioner om bästa infarten till öar och tips om andra pärlor dök upp under kvällen m.m.
Karta Ekskar 1

Lyckat var ordet

Gör Din arbetsplikt i Klubbhuset

Fr o m den 18 april finns det möjlighet att göra Din arbetsplikt i vårt Klubbhus.

Det vi behöver göra är att städa Klubbhuset 2 gånger i veckan. Anmälan om intresse sker via bokningsmodulen i Bas-K. http://sbu.cloudapp.net/

Vi kommer skapa 2 bokningsmöjligheter i veckan. Måndagar och torsdagar.

Driftens öppettider
Driftkontoret håller öppet mellan kl 18:00-20:00, på helgfria tisdagar där Ni kan ställa frågor om allt som rör Er båt och medlemsskap.
Telefon till driftkontoret  08-767 99 86  samt  08-767 95 74.

Välkomna