sjökort.jpg

Fototävling 2022

Glöm inte bort vår fototävling, som i år inte har något tema, utan vi kommer njuta av alla skärgårdsbilder vi får in.
Vinnarna, och de övriga fina bilderna, kommer visas på vår storbildstv vi har i klubbhuset.
Skicka gärna in Dina bästa sommarbilder till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den sista september, så blir vi i juryn glada.

Öppettider sommaren 2022

Driften sommarstängd fr.o.m. 22 juni och öppnar åter i slutet av augusti.

Låt oss inte luras – än får vi vänta på våren!

Visst känns det som om våren är på G men isen ligger fortfarande i viken och mer snö kan falla. Trots detta är det många av oss som funderar på vårens båtfix och kommande sjösättningar. Under senaste årsstämman diskuterades många roliga saker och deltagande under årsstämman var en av de bättre. Det är så roligt att diskutera framtiden inom Bosö Båtklubb. Det finns så mycket som vi vill göra, alla fantastiska idéer och synpunkter som framkommer inspirerar styrelsen.

Vi söker Dig som vill vara med att utveckla klubbens framtid

Föreningslivet i Sverige är beroende av ideella krafter, så även Bosö Båtklubb.

Bosö Båtklubb har ända från starten 1974 byggt på att vi har ideella krafter  i vår
driftorganisation. Vi hoppas nu att fler vill vara med och bidra till vår framtida utveckling.

Vi söker personer med olika kompetenser/kunskaper och intrressen. Förslagsvis
traktorförare, hantverkare eller administrativt kunniga. Det finns då möjlighet att ta
del av driftens verksamheter, torr- och sjösättningsarbete samt en mängd andra uppgifter
i vår gemensamma båtklubb.

Om du finner detta intressant, skriv gärna en rad om Dig själv och vad Du tror att Du

Driften,
Lars Ekström

Gör Din arbetsplikt i Klubbhuset

Nu finns det möjlighet att göra Din arbetsplikt i vårt Klubbhus genom att städa i våra gemensamma lokaler.

Intresse anmälan sker via bokningsmodulen i Bas-K. http://bas.batunionen.se

Vi kommer skapa 2 bokningsmöjligheter i veckan. Måndagar och torsdagar.

Driftens öppettider

Driften sommarstängd fr.o.m. 22 juni och öppnar åter i slutet av augusti.