1_Random.jpg

Tvätten ur drift (19/9)

Tyvärr är tvätten UR DRIFT pga. en lossnad huvudborste. Vi arbetar skyndsamt med ärendet och återkommer när tvätten är åter i drift.

Carina & Per

Vilken årsstämma vi höll, vilket engagemang, trots distans.

Under 2020 och delar av 2021 har vi fått lära oss nya saker, nya sätt att agera och förändringar som vi aldrig funderat på tidigare. Vi har alla funnit nya lösningar för att få allt att fungera och jag måste säga, även om jag älskar att träffs mellan fyra ögon, att vi tillsammans har löst vårens viktigaste arbete kanonbra. Båtarna är sjösatta!

VAD ÄR DET SOM HÄNDER PÅ BBK ?

Förutom att Lidingö Stad gör om avloppsledningarna framför klubbhuset upp mot Lojo, så drar Lidingö Marin ny el till sin brygga.

BBK har låtit montera räcke, samt rengjort spången ut till Ellen bryggan vid berget.

Gör Din arbetsplikt i Klubbhuset

Nu finns det möjlighet att göra Din arbetsplikt i vårt Klubbhus genom att städa i våra gemensamma lokaler.

Intresse anmälan sker via bokningsmodulen i Bas-K. http://bas.batunionen.se

Vi kommer skapa 2 bokningsmöjligheter i veckan. Måndagar och torsdagar.

Driftens öppettider

Driften öppnar åter tisdagen den 24 augusti kl 17:30-19:00.
Du hittar svar på de flesta frågor här på vår hemsida, men Du kan även kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.