optemister_1.jpg

Varje båtklubb är unik, alla klubbar har olika inriktningar, fördelningen motorbåtar – segelbåtar är olika, placering av klubb är olika. Valet faller ofta på vad båtklubben kan erbjuda, men låt oss för en stund glömma det. Jag vill lyfta Dig som får vår fantastiska båtklubb att växa och utvecklas.

Självklart vill vi alla ut på sjön men för många är bryggseglingen lika viktig. Äntligen får vi träffas igen på bryggan, finna egentid och fundera på andra saker, beta av vinterns nedtecknade To-Do-lista, diskutera lösningar med bryggrannen eller få visa upp årets nya installation. Det är här som Bosö Båtklubb har blivit en klubb att räkna med i framtiden. Utan Er vänskap, engagemang och kunskap hade vi inte varit den klubb vi är idag.

BBK har en styrelse, en drift och andra viktiga funktioner, som ser till att det mesta går som vi önskar. Som medlem känner jag mig stolt över klubben. Många framför så snart de finner tillfälle ett TACK för den proffsiga hjälp vi får av alla funktionärer.

Något jag vet värmer, framför allt i dessa annorlunda tider då vägvalen kan vara svåra. Det viktiga är att ingen känner sig utanför, alla bidrar på något sätt och vem vet, kanske är Du en del av Bosö Båtklubbs funktionärsteam nästa år.

Till sist, ber jag om ursäkt för att jag skrev långt denna första gång, är det så roligt och trevligt när vi säger hej till varandra. Vi syns och vi bryr oss om varandra!

Hej, Robbie Bergqvist medlem 9104 och ny ordförande.